platinum klub
keresés  
 
Újdonságok
Hírek
Előadók
Pop ABC
Katalógus
Letölthető listák
DVD
Videóklippek
Microsite
Linkek
Üzleti ajánlatunk
Kapcsolat
Kosár
 
 
 
 
Hírek
Lunada címmel megjelent Thalia új lemeze
Legújabb produkciója a Lunada („Holdünnep”), amelynek elkészítésében a 2007. október 7-én született kislánya ihlette. A Lunada igazi nyári hangulatú latin popalbum, amelyen reggae, a cumbia és a balladák kaptak főszerepet; bemutatkozó single-je a vérpezsdítő Ten paciencia. A nagylemez vadonatúj dalok mellett feldolgozásokat is tartalmaz.  
2008-07-15

 

THALÍA

Ez a bájos mexikói hölgy zenei pályafutását igen fiatalon, mindössze 9 évesen kezdte. Még gyermekként a Din-Din, majd serdülőként a Timbiriche nevű tini pop-rock csapat tagja, melynek első sikere a Grease című musical spanyol változata, a Vaselina volt. A producerek ekkor felfigyeltek a fiatal kora ellenére feltűnően nőies, csinos és tehetséges lányra, aki később a sorozatszerepeiről is híressé vált.

A 80-as évek pop-rock stílusára épülő, Thalía címet viselő első szólólemeze 1990-ben jelent meg, amelyet még két hasonló stílusú album követett a mexikói Fonovisa kiadásában.

1995-ben kerül át az EMI-hoz, amikor is neves producerekkel elkészíti a nagy áttörést meghozó En éxtasis című albumot. Ezt követte 1997-ben az Amor a la Mexicana, amely még tovább halmozta a sikereket: Thalíának ez volt az első albuma, amellyel hazánkban is megismerhettük.

Thalía a zenéjével rajongók millióit hódította meg, Latin-Amerikától Európán át egészen a Fülöp-szigetekig. Napjainkban elismert latin világsztár, a mexikóiak és az USA-ban élő spanyol ajkúak latin popdívája.

Legújabb produkciója a Lunada („Holdünnep”), amelynek elkészítésében a 2007. október 7-én született kislánya ihlette. A Lunada igazi nyári hangulatú latin popalbum, amelyen reggae, a cumbia és a balladák kaptak főszerepet; bemutatkozó single-je a vérpezsdítő Ten paciencia („Legyen türelmed”) című cumbia. A nagylemez vadonatúj dalok mellett feldolgozásokat is tartalmaz, köztük a ’80-as évekből ismert olasz sláger, a Ricchi e Poveri együttes Sarà perché ti amo című dala spanyol nyelven, a Será porque te amo. Természetesen nem maradhatott el az albumról egy olyan dal, amelyet az énekesnő a kislányának írt: ez a Bendita, mely spanyolul annyit tesz, „Áldott”.

Diszkográfia

1990: Thalía (Fonovisa, Mexikó)

1991: Mundo de Cristal (Fonovisa, Mexikó)

1992: Love (Fonovisa, Mexikó)

1995: En éxtasis (EMI)

1997: Nandito Ako (EMI Fülöp-szigetek), Amor a la Mexicana (EMI)

2000: Arrasando (EMI)

2001: Thalía con banda – Grandes éxitos (EMI)

2002: Thalía (EMI)

2003: Thalía’s Hits Remixed (EMI), Thalía (EMI/Virgin Records)

2004: Greatest Hits CD/DVD (EMI)

2005: El sexto sentido (EMI)

2006: El sexto sentido Re+Loaded (EMI Televisa)

2008: Lunada (EMI Televisa)

 

Thalía hivatalos klubjának magyar képviselete:

MDC Thalía Magyarország

http://www.mdcthalia.hu

Legújabb albumaink

REPUBLIC

klasszikusok

EMELI SANDÉ

live at the royal albert hall...

VÁLOGATÁS

2013 grammy nominees

Andras de Laszlo

mein weg in dein herz

HAVASI BALÁZS

symphonic special deluxe ed...

Bizek Emi

alomszép 4

HAVASI BALÁZS

munkácsy - ecset és zongora...

HOOLIGANS

15. jubileumi nagykoncert

BIKINI

bikini 30 – közeli helyeken

COLDPLAY

live 2012 - explicit

Tallózás az összes album között
A hónap videója
Coldplay - Paradise

| 300k | 34k |

| 300k | 34k |
Emimusic Hungary